R2-D2, van alle markten thuis

R2-D2, ook wel ‘Artoo’ genoemd, is een van de weinige karakters uit de Star Wars saga die in alle films voorkomt. Dit is geen wonder, R2-D2 is een ‘astromechdroid’, een robot die voor allerhande technische zaken wordt ingezet, met name reparaties aan ruimteschepen. Deze droid-klasse kan trouwens ook ruimteschepen besturen.

kantoor r2d2R2-D2 heeft behalve magnetische voeten vele andere eigenschappen en handigheidjes. Hij heeft een communicatie-arm, een holografische projector, een brandblusser, een levenssensor, en nog wat gereedschap. Op de brandblusser na is het net een marketingadviseur.

Mooi ook is dat R2-D2’s geheugen niet wordt gewist in Star Wars in tegenstelling tot die van andere droids zoals C-3PO. Hij kent dus de geschiedenis en weet wat zijn bestemming is. R2 gaat altijd doelgericht te werk, is efficient en onverschrokken. Hij is extreem loyaal en gaat door tot het gaatje.

Geen wonder dus dat de R2-D2 replica ten kantore van YA! Internet Marketing een ereplaats heeft en met verve figureert op onze website.

Deel mijn berichten:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp