Doe mee aan de ‘Werken AAN je bedrijf’ try-out in Zwolle

Wat is een ‘Werken AAN je bedrijf’ ochtend?

Elke maand kun je een ochtend lang ongestoord van 9 tot 12 sleutelen aan de promotie van je bedrijf. Dus werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. We doen dit in de workspace van Brainz aan het Lübeckplein in Zwolle.

 

Werken aan je bedrijf ochtend, Zwolle, BrainzHoe ziet zo’n ochtend er uit?

Je loopt van de koffie naar de verzamelruimte waar organiser Arjan een korte uitleg geeft over het speerpunt van die maand, meestal een marketing onderwerp. Dit duurt zo’n 30 minuten. Daarna zoek je een goed plekje en je klapt je laptop open om te werken aan een blogpost, een nieuw product, het inplannen van je social media, of het leren van een nieuwe vaardigheid, noem maar op. Als het maar niet je normale productie-werk is. En heb je vragen? Stel ze aan je mede-ondernemers of aan ‘die-hard’ marketeer Arjan.

Op donderdag 7 maart 2019 is de try-out om deze formule te testen, voor kostprijs (ca. €10 ex btw), de normale prijs wordt hoger. Er zijn 10 plaatsen voor de try-out, dus wees er op tijd bij.

In de planning voor de komende ochtenden staan onderwerpen zoals effectiever netwerken, PR do’s en don’ts, bloggen & content marketing, je social media cyclus, email marketing, verkoopgesprekken voeren, events organiseren, online adverteren, je website (vindbaar) maken.

 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Brainz ligt aan het Lübeckplein, aan de zuidkant van het NS-station, op 5 minuten lopen.
Er kan ook geparkeerd worden in de parkeergarage onder Brainz. Kosten daarvan bedragen €1 per uur.

 

Hoe kan ik de organiser bereiken als ik vragen heb?

Op 06-53252573 of yspeert@gmail.com.

 

Wat moet ik meebrengen naar het evenement?

Wat je maar nodig hebt om aan je bedrijf te werken. Dat kan alleen pen en papier zijn, maar de meeste mensen nemen een laptop mee. Boeken, visitekaartjes, folders, notities, allemaal handig. Er is een flipover en een beamer.

Er is wifi.

Deel mijn berichten:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp